Canali

terug naar merken

Voor Canali is het label “Made in Italy” niet enkel een paar woorden op een stukje stof, maar de uitkomst van een lange traditie waarin cultuur en geschiedenis geïncorporeerd zijn in stijl en smaak, in uiting van excellence, professionaliteit en kwaliteit.

Na een jarenlange dominantie van Duitse kostuummerken kiest ook de Nederlander steeds meer voor strakke belijningen en pakken waarvan het vakmanschap van de kleermaker afstraalt.

Canali is het grootste en meest toonaangevende pakkenmerk van de Italiaanse pakkenmakers. Canali is een wereldmerk met brandstores in alle wereldsteden en vele celebrities dragen Canali en de pakken worden bijna standaard gebruikt in de filmindustrie.

Naast haar brandstores selecteert Canali streng op winkels (multi-brandstores) waarin het vakmanschap en de kennis aanwezig is om haar producten te verkopen.
Naast onze producten van Canali in de winkel zijn wij ook maatwerk dealer van Canali.

Klik hier voor meer informatie over het maatwerk van Canali bij Old Vic.

canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-3 kopie canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-8 canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-12 canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-15 canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-16 canali-fallwinter-2013-lookbook-derriuspierrecom-18

Aanmelden voor onze nieuwsbrief