Canali – Made to Measure

terug naar maatwerk kleding

Made to Measure – Stap voor stap

Stap 1 – The Master Tailor

De Canali’s made-to-measure (Su Misura) ervaring begint bij ons in de winkel. Onze tailor in de winkel is speciaal opgeleid door Canali. Onze tailor legt U graag uit wat de mogelijkheden zijn en gaat graag samen met u op zoek naar uw smaak en wensen.

Stap 2 – The Fabric

Canali heeft op dit moment keuze uit meer dan 500 verschillende stoffen die speciaal voor Su Misura beschikbaar zijn. Hierin zitten ook de exclusieve wisselende seizoenstoffen. De range van stoffen voor  het najaar en de winter gaat van comfortabele stretch en water resistant naar pure cashmere en zachte blends van angora, camel of mohair.

De voorjaar- en zomerstoffen bevat een rijke range van pure wol, linnen en zijde blends tot ultraverfijnde Super 200S.

Stap 3 – The Details

Het Su Misura proces staat het toe dat iedere klant de mogelijkheid heeft te personaliseren. Als de stof gekozen is kan de klant kiezen uit een diversiteit van knopen, belt loops en extra zakken op de plekken waar u wilt. Elk Su Misura kostuum is uniek en bevat de naam van klant prachtig geborduurd aan de binnenzijde.

Stap 4 – The Order

Su Misura stukken zijn enkel en alleen gemaakt in Canali’s state-of-the art fabrieken in Italy. alle details, zoals armgaten, labels, breast pockets zijn volledig met de hand gestikt en afgewerkt.

Binnen 4 tot 6 weken nadat de order volledig is doogegeven word het stuk geleverd aan onze winkel. Op dit punt wordt het door onze eigen tailer nogmaals bekeken om er zeker van te zijn dat uw Su Misura stuk niet minder is dan perfect.

Master-Tailor_0 Fabric Details

Aanmelden voor onze nieuwsbrief